Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Moederdag - moederdag versjes
Moederdag
At feestpagina.com
http://moederdag.versjes.feestpagina.com
Gerelateerd
 • Zo verrast Ashton Kutcher moeder met Moederdag
  Dames en heren, jongens en meisjes opgelet: zondag is het Moederdag! En dat betekent dat er dus iets leuks gekocht moet worden voor de vrouw die je op...
 • Onderscheiden kandidaten waarzeggerij van de waarheid?
  Onderscheiden kandidaten 'waarzeggerij' van de waarheid? - Vorige week dinsdag kleurde de immer goedlachse Rani De Coninck het tv-scherm voor het eerst als presentatrice van De Waarzeggers. Op dinsdag 13 januari 2014 is ze toe aan de tweede aflevering, samen met twee nieuwe kandidaten en negen nieuwe Waarzeggers. Ook zij trachten de deelnemers volledig van de wijs te brengen met hun waargebeurde verhalen of goed bedachte verzinsels.
 • Mijn eerste moederdag zonder moeder
  Bossen bloemen, chocoladebonbons, zelfgemaakte cadeautjes, ontbijt op bed; moeders in Nederland worden vandaag volop verwend. Toch zijn er ook veel vrouwen die hun moeder vandaag moeten missen. VROUW sprak met drie dochters die een eerste Moederdag beleven ... zonder moeder.
 • PLUS Giel Smits zet de bloemetjes buiten
  Het belangrijkste lokale en actuele nieuws uit Culemborg, de gemeente Culemborg en omliggende plaatsen op gebied van lokaal, 112, sport, politiek, ondernemend, activiteiten en evenementen nieuws.
 • De 5 liefste iPhone-hoesjes voor Moederdag (10 mei)
  Op zoek naar iPhone-hoesjes voor Moederdag? Verras je moeder met een van deze 5 hoesjes.
 • Moederdag: cadeau-ideeën voor elk type moeder
  Het is bijna moederdag en hoewel sommigen dit absolute onzin vinden, zijn veel moeders blij met de aandacht en de verrassingen. Omdat moeders er in allerlei soorten en maten zijn, is een lijstje met verschillende cadeau-idee
 • Dubbele gevoelens voor Isa Hoes op Moederdag
  Isa Hoes mag zich dit jaar meest symphatieke vrijgezelle moeder van Nederland noemen. Dat blijkt uit het ..., lees meer op Kanaal Show
 • De Iesselganger is weer vanaf 28 maart in de vaart
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Drachtster winkeliers laten Valentijnwensen uitkomen
  DRACHTEN - Winkeliers in het centrum van Drachten houden deze week voor het eerst samen een Valentijns-actie. Klanten mogen hun hartenwens opschrijven en inleveren. De leukste verdient 500 euro om de wens waar te maken.